Huawei P20 Lite dolazi sa iPhone X izrezom i 19:9 formatom

Fotografija članka: Huawei P20 Lite dolazi sa iPhone X izrezom i 19:9 formatom

Iako su mišljenja podijeljena oko popularnog izreza na ekranu u iPhone X stilu, ipak se čini kako sve više proizvođača objeručke prihvaća nadolazeći trend, a sve u nastojanju kako bi se korisnicima pružio što bolje iskorišteni prostor prednjeg panela to jest kako bi ekran bio dominantan u odnosu na okvire.

Oglas

Tako nam sa FCC certifikacije dolazi uređaj sa kodnim nazivom ANE-LX1 za kojega se pretpostavlja da je riječ o nadolazećem Huawei P20 Lite modelu. Glavna odrednica ovog uređaja koji ne spada u flagship klasu je ekran 19:9 formata koji dolazi sa izrezom u stilu iPhone X modela.

Nagađa se kako bi dijagonala ovog ekrana trebala biti nekih 6.1 inča,  dok bi njegova rezolucija trebala biti 2.280 x 1.080 piksela. Na stražnjem panelu se nalazi okomito položen modul dvostruke kamere čija rezolucija trenutno nije poznata. U shemi koju možete vidjeti u nastavku nije ucrtan senzor otiska prsta, što nam je pomalo čudno. No, upravo zato možemo posumnjati da će se taj senzor naći negdje na prednjoj strani, možda ispod ekrana? Ili je pak na ovom shematskom prikazu senzor jednostavno izostavljen.

Od nekih dodatnih informacija o ovom smartfonu navodi se kako će Huawei P20 Lite doći sa baterijom kapaciteta 2.900 mAh, a u paketu će se naći 9V/2A punjač. Koliko vidimo ovo nije jedan od tri nadolazeća kompanijina smartfona koji su se pojavili na certifikaciji kod kineske regulatorne agencije TENAA, riječ je o potpuno novom uređaju koji bi se možda mogao pojaviti na nadolazećem Mobile World Congress-u.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.