Huawei P20 i P20 Pro top smartfoni od danas u Vip ponudi

Fotografija članka: Huawei P20 i P20 Pro top smartfoni od danas u Vip ponudi

Huawei P20 Pro dostupan je putem predbilježbi u ponudi Vipneta, dok je Huawei P20 od četvrtka dostupan u prodaji na Vip webshopu i u Vip centrima. Korisnici koji uz predbilježbe kupe Huawei P20 Pro na poklon dobivaju Huawei 360 Panoramic Cameru.

Oglas

Uređaji su u Vipnetu dostupni uz Mobilne tarife S+, M i L koje uključuju puno giga za surfanje po maksimalnim brzinama do 300 Mbit/s uz uključen 4G+/LTE. Primjerice, u tarifi Mobilna L s uključenih 5.000 minuta/SMS poruka i 30 GB uz uključenje e-računa, za 499 kuna odmah i 190 kuna mjesečne rate za uređaj, dok će Huawei P20 biti dostupan za 299 kuna odmah i 120 kuna mjesečne rate za uređaj.

Ovi mobilni uređaji dolaze s novom naprednom kamerom, moćnom AI tehnologijom stabilizacije HUAWEI AIS, zaslonom od ruba do ruba te vrhunskim performansama.

Glavne značajke Huawei P20 serije uključuju:
• Napredni sustav kamere za hvatanje više svjetlosti i detalja s revolucionarnom Leica trostrukom kamerom na Huawei P20 Pro uređaju te 5x Hybrid Zoom te dvostruku Leica kameru na Huawei P20 uređaju
• Inovativne značajke fotografije uključujući Master AI koji koristi umjetnu inteligenciju za snimanje profesionalnih fotografija te HUAWEI AIS, moćnu AI tehnologiju stabilizacije
• Bezvremenski dizajn sa zaslonom od ruba do ruba i novim gradijentnim bojama
• Savršene performanse koje pogoni Kirin 970 s namjenskim NPU i EMUI 8.1 koji se temelje na Androidu ™ 8.1 za vrhunsko i besprijekorno korisničko iskustvo

Vrhunske performanse

Mobilni uređaji Huawei P20 i P20 Pro dolaze s procesorom Kirin 970 s namjenskim NPU i EMUI 8.1 koji se temelje na Androidu™ 8.1 za vrhunsko i besprijekorno korisničko iskustvo. Ovaj procesor omogućava uređajima iz P20 serije da automatski identificiraju više od 500 scenarija u 19 kategorija i odabiru načine fotografiranja te postavke fotoaparata za stvaranje nevjerojatnih i profesionalnih fotografija. Osobito se ističe 5,8-inčni zaslon na Huawei P20 i 6,1-inčni ekran na Huawei P20 Pro uređaju, koji svojom veličinom i modernim dizajnom omogućuju najbolje iskustvo prilikom gledanja multimedijalnog sadržaja, surfanja i igranja igrica. Također, zaslon Huawei FullView svojim zaobljenim rubovima uređajima daje novu notu elegancije i dodatnu sigurnost prilikom držanja i korištenja pametnog telefona.

Uređaj dizajniran za ljubitelje fotografije

Huawei P20 Pro obogaćen je prvom Leica trostrukom kamerom na svijetu dizajniranom za sve ljubitelje fotografije, a oba uređaja sadrže napredan i inteligentan sustav kamere za novo iskustvo snimanja profesionalnih i kvalitetnih fotografija i videa. Trostruka Leica kamera sadrži značajke poput visoko osjetljivog senzora za bolje snimanje u slabo osvijetljenim uvjetima te senzorom za temperaturu boje za bolju reprodukciju boja.

Najnoviji pametni telefoni iz radionice Huaweija stižu u ekskluzivnim bojama Twilight (Ljubičasta) i Pink Gold kreiranima pomoću nekoliko optičkih slojeva stakla za savršeno odbijanje svjetlosti i stvaranje žive i promjenjive nijanse. Također, oba su uređaja dostupna i u bojama Black i Midnight Blue.

Podsjećamo vas kako je , dok je Huawei P20 od sutra dostupan u prodaji na Vip webshopu i u Vip centrima.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.