Huawei P20 flagship: procurile informacije o cijenama u Europi

Fotografija članka: Huawei P20 flagship: procurile informacije o cijenama u Europi

Bliži se 27. ožujak i službena premijera jednog od iščekivanijih flagship pametnih telefona godine koji se već odavno nalazi u mnogim više ili manje točnim glasinama na Internetu.

Oglas

Riječ je o Huawei P20 flagshipu koji se do sada već pojavio u mnogim našim vijestima, a tada je jedna od nepoznanica bila i sami naziv koji će ovaj uređaj nositi. Jedni su nagađali da će se zvati Huawei P11, dok su drugi, koji su na kraju bili u pravu, nagađali o nazivu Huawei P20 koji je i službeno potvrđen na jednom službenom teaseru.

Neotkriven je ostao i detalj o cijenama, no jedan se od poznatijih internetskih tzv. leakera pohvalio informacijom vezanom uz cijene sve tri verzije nadolazećeg Huawei P20 flagshipa. Naglašeno je kako su to cijene ovih uređaja po kojima će se prodavati u Europi te nisu spomenute razne memorijeske varijante u kojima će doći.

Tako se šuška o cijeni od 679 Eura za standardni Huawei P20 model, dok će se Huawei P20 Pro prodavati po cijeni od 899 Eura. Najpovoljniji će biti Huawei P20 Lite sa cijenom od 369 Eura. Ako su ovo točno navedene cijene tada će Huawei P20 koštati manje od Huawei P10 prethodnika koji je na tržište došao sa cijenom od 699 Eura. S druge strane Huawei P20 Pro je značajno skuplji od prošlogodišnjeg Huawei P10 Plus modela koji se na tržištu pojavio sa cijenom od 799 Eura. No, moramo uzeti u obzir da je to cijena za model sa 6 GB radne i 128 GB interne memorije, dok će Huawei P20 Pro navodno doći sa 8 GB radne i 256 GB interne memorije.

Sve su ovo još uvijek nagađanja, no vjerujemo da su prilično točna. Sve ćemo detaljnije i pouzdano znati 27. ožujka nakon službene P20 premijere.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.