Huawei P10 u svojim prvim pravim renderima?

Fotografija članka: Huawei P10 u svojim prvim pravim renderima?

Iako ovakve najavne slike (renderi) ne moraju uvijek biti točne, ove koje ćete vidjeti u nastavku su navodno prve prave slike novog Huawei P10 top pametnog telefona.

Oglas

Novi su se renderi pojavili prije nekoliko sati i počeli su cirkulirati Internetom. Izvor ovih slika je kineski Weibo koji uglavnom “pogodi” što će se dogoditi odnosno kako bi mogao izgledati pojedini uređaj. Prema priloženim slikama možete vidjeti kako će se novi Huawei P10 pojaviti u dvije inačice.

Već pogađate, u naslovnoj slici nazire se kako je ekran zaobljen, dok na slici niže možete vidjeti kako će ekran biti ravan, bez bočnog zaobljenja. Ono što nam se čak čini i zanimljivije je raspored stražnje dvostruke kamere, kao i dvostruka dvotonska Leica kamera, dok je ispod laserski auto fokus.

Po samom dizajnu nam se čini kako se Huawei P10 neće puno razlikovati u odnosu na P9. Čitač otiska prsta se nalazi u Home tipki ispod ekrana, iako isti izvor spominje kako bi se on mogao nalaziti i na nekoj drugoj lokaciji, odnosno to su sugerirali prijašnji renderi o čemu smo i .

O hardverskoj konfiguraciji za sada se ne može sa sigurnošću govoriti, ali navodno će se Huawei P10 pojaviti u prodaji u ožujku ili travnju, radit će na kompanijinom HiSilicon Kirin 960 procesoru, te će imati 6 GB RAM-a. Navodno će postojati i osnovni model 4 GB RAM-a.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.