Huawei P10 na službenom YouTube teaseru; otkriven zanimljiv detalj

Fotografija članka: Huawei P10 na službenom YouTube teaseru; otkriven zanimljiv detalj

Za nekih dva tjedna počinje Mobile World Congress u Španjolskoj, a kako se ovo događanje približava, tako se otkriva i sve više detalja o mnogim uređajima koji će biti predstavljeni.

Oglas

Već se prije saznalo o cijenama koje će nositi Huawei P10 i P10 Plus modeli i još poneki detalji, no do sada nije bilo nikakvih službenih informacija koje su potekle ravno od kompanije.

Huawei Mobile je na YouTube-u objavio kratki video isječak u trajanju od 20 sekundi u kojemu najavljuje svoj najnoviji flagship pametni telefon. Kroz video se provlači tekst “Change the way the world sees you”, a između teksta pojavljuju se snimke očiju koje prema svemu sudeći nagovještaju dvostruku kameru koju smo već mogli vidjeti i na prošlogodišnjem Huawei P9 modelu. Na gornjoj se strani videa nalazi kompanijin logo, dok se na dnu nalazi tekst “Barcelona 26.02.17” koji nas podsjeća kako je ovaj teaser namijenjen za promoviranje kompanijinog flagshipa na Mobile World Congress-u u Barceloni.

Na kraju se boja pozadine mijenja iz bijele u svjetlucavu svijetlo zelenu boju koja nam možda otkriva zanimljivu boju kućišta. No, tu je i slogan “Change the way the world sees you” koji je zapravo igra riječima na prošlogodišnji Huawei P9 slogan koji je glasio “Change the way you see the world”. Ova bi nam igra riječi mogla mnogo toga otkriti – na primjer asocira nas na to da će Huawei P10 doći i sa dvostrukom prednjom selfie kamerom koja će biti izrazito dobro prihvaćena od svih selfie „ovisnika“ na svijetu, a ruku na srce tko danas ne voli „opaliti“ jedan dobar selfie i podijeliti ga sa svijetom? :)

Pričalo se i kako će Huawei P10 imati 5.5-inčni ekran, kompanijin vlastiti Kirin 960 procesor te 4 ili pak 6 GB radne memorije – ovisno o varijanti koju korisnik odabere. Osim Huawei P10 modela na MWC-u će premijeru imati i njegov veći Huawei P10 Plus „brat“.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.