Huawei pokupio tri EISA nagrade, P10 ima najbolju kameru

Fotografija članka: Huawei pokupio tri EISA nagrade, P10 ima najbolju kameru

Huawei je od Europskog udruženja za sliku i zvuk, EISA pokupio čak tri nagrade sa svojim pametnim telefonima Huawei P10, podbrendom Honor sa Honor 8 Pro i pametnim satom Huawei Watch 2.

Oglas

Huawei P10 sa svojim kamerama nastalima u suradnji sa Leicom, primio je prestižu EISA nagradu u kategoriji kamere na pametnom telefonu – Smartphone Camera 2017-2018. Inače se radi o dvostrukoj stražnjoj Leica cameri i prednjoj selfie kamerom, također sa Leica brendingom. Pogledajte kako je prošao na našem strogom testiranju  i proučite detaljne karakteristike .

Drugi Huaweijev pametni telefon koji je osvojio EISA priznanje je Honor 8 Pro i to Best Consumer Smartphone. A još jednu EISA nagradu ova firma je pokupila sa svojim pametnim satom u kategoriji nosivih uređaja – Wearable Device 2017-2018. Ovaj zanimljivi nosivi uređaj sa brojnim značajkama uskoro ćete imati prilike vidjeti na recenziji na portalu racunalo.com.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.