Huawei P10 i P10 Plus premijerno predstavljeni u Hrvatskoj

Fotografija članka: Huawei P10 i P10 Plus premijerno predstavljeni u Hrvatskoj

Svjetsku su premijeru Huawei P10 i P10 Plus doživjeli na MWC 2017 sajmu u Barceloni prije mjesec i pol dana, a danas smo ih imali prilike vidjeti i uživo na hrvatskoj premijeri održanoj u Zagrebu.

Oglas

Naglasak na oba smartfona je na vrlo lijepom dizajnu i dvostrukim stražnjim kamerama koje su ponovo ravjene u suradnji s Leicom. I prednja je kamera na obje desetke Leica tako da će i vaše nove selfie fotografije biti još bolje. Kamere omogućuju takozvanu 3D detekciju lica te ima dinamičko osvjetljenje.

S obzirom da je stražnja kamera dvostruka, moguće je napraviti one poznate “bokeh efekte” u kojima željeni objekt na slici možete izoštriti, dok će pozadina ostati zamućena. Isto tako, nivo pozadinskog zamućenja možete sami podešavati. Za oštrinu snimljenih fotki brine se poseban hibridni auto fokus.

S obzirom da su oba smartfona već odavno upisana u našu , tako da ih i sami možete uspoređivati. Mi smo otišli čak i jedan korak dalje, te vam donosimo usporedbu tri modela – Huawei P10, P10 Plus i najnovijeg P10 Lite, o kojem smo već ranije .


Inače Huawei P10 se već prodaje u Hrvatskoj po cijeni od 4.999 kuna (4GB/64GB), dok će cijena Huawei P10 Plus biti 6.299 kuna (6GB/128GB).

U nastavku evo i nekoliko fotki s predstavljanja (crni je P10, a bijeli je P10 Plus).

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.