Huawei P10 bi mogao imati dvostruko zakrivljeni ekran, ali i 2x prednju kameru

Fotografija članka: Huawei P10 bi mogao imati dvostruko zakrivljeni ekran, ali i 2x prednju kameru

Upravo su se pojavile dvije nove renderirane fotke kako bi mogao izgledati novi Huawei P10, naravno izvor je kineski. No, ne treba ga očekivati brzo, ne prije druge polovice 2017. godine.

Oglas

Kao što možete vidjeti i na slikama, pretpostavlja se kako bi se novi Huawei P10 mogao pojaviti u dvije inačice – s običnim i dvostruko zakrivljenim ekranom. To možemo prevesti i na način kako bi se mogle pojaviti dvije inačice – Huawei P10 te Huawei P10 Lite ili P10 Pro. Naravno, sve je još na nivou nagađanja, ali to nekako nalaže zdrava logika kako bi se to moglo dogoditi.

Ako se prisjetimo trenutno aktualnih modela, i , također su vrlo slični – Mate 9 ima 5,9 inčni Full HD ekran dok Mate 9 Pro ima 5,5 inčni QHD i dvostruko zakrivljeni AMOLED ekran. Za sada nije jasno hoće li se Huawei P10 u svojim inačicama razlikovati, možda je i prerano za ta nagađanja.

Prema istom izvoru novi bi Huawei P10 trebao raditi na kompanijinom 8-jezgrenom HiSilicon Kirin 960 procesoru, iako nam je vjerojatnije kako će raditi na nadolazećem Kirin 970 procesoru. Očekuje se 4 GB ili 6 GB LPDDR4 RAM-a, te 64 GB ili 128 GB interne memorije. Isto tako, očekuje se kako bi obje inačice mogle imati 5,5 inčni ekran QHD rezolucije.

Zanimljiva je priča i o kamerama, navodno bi se moglo dogoditi kako bi se mogao pojaviti model s dvostrukim kamerama i sprijeda i straga, što nam je malo teže za povjerovati, ali ta mogućnost postoji. Vjerojatno će im i u tome pomoći Leica. I čitač otiska prsta bi se mogao pojaviti ili sprijeda u Home tipki ili straga, vidjet ćemo.

Gotovo je sigurno kako se novi Huawei P10 neće pojaviti prije idućeg ljeta.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.