Huawei objavio listu uređaja koji dobivaju Android 6.0 Marshmallow

Fotografija članka: Huawei objavio listu uređaja koji dobivaju Android 6.0 Marshmallow

Ova će vam vijest biti jako zanimljiva ukoliko ste ponosni vlasnik nekog od uređaja ove poznate kineske kompanije i napeto iščekujete hoće li se i vaš pametni ljubimac naći na listi za danas najpopularniju nadogradnju.

Oglas

Naravno, riječ je o nadogradnji na najnoviji Android 6.0 Marshmallow operativni sustav, a mi vam donosimo službenu listu uređaja koju je objavila ova kineska kompanija. Samo još jedna mala opaska; naime ova lista se navodno odnosi na uređaje u Kini, pa je tako moguće da određene internacionalne verzije spomenutih uređaja možda i ne dobiju nadogradnju na najnoviji Android OS. Nadamo se da to neće biti slučaj, ali svakako ovu napomenu imajte na umu ukoliko vaš uređaj ne bude imao željenu nadogradnju.

Da ne duljimo, ovo su svi Huawei uređaji za koje je potvrđena Android 6.0 Marshmallow nadogradnja: P8, Mate S, Ascend Mate7, P8max, Ascend G7, G7 Plus, G8, Honor 7, Honor 7i, Honor 6 Plus, Honor 6, MediaPad X2, Honor 4X i Honor 4C.

Ova će lista zasigurno biti proširena s obzirom da Huawei nije naveo kako su ovo jedini uređaji koji će dobiti spomenutu nadogradnju. Saznali smo i kako kompanija trenutno radi na nadogradnjama te bi prve uređaje koji rade na najnovijoj verziji ovog OS-a trebali vidjeti već slijedeći mjesec. No, uzmimo tu informaciju sa određenom dozom zadrške, jer ovakve stvari često znaju zbog raznoraznih tehničkih detalja kasniti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.