Huawei Nova Lite: tajanstveni uređaj na prvim renderima

Fotografija članka: Huawei Nova Lite: tajanstveni uređaj na prvim renderima

Do sada već i sami sigurno znate kako je Huawei trenutno najpopularnija kineska kompanija na svijetu – prva u Kini te treća u svijetu po broju isporučenih uređaja.

Oglas

Tako nas ne čudi da smo saznali kako kompanija neumorno radi na novim uređajima, a jedan od njih je i Huawei Nova Lite pametni telefon čiji su se renderi pojavili na Internetu. originalni je Huawei Nova model svoju službenu premijeru imao na IFA 2016 događanju, a donio je solidne specifikacije i odličnu selfie prednju kameru.

Sada se pojavio Huawei Nova Lite model o čijim se specifikacijama ne zna ništa, međutim pretpostavlja se mnogo. Originalni je Huawei Nova pametni telefon došao sa metalnim kućištem te specifikacijama koje su bile u rangu ASUS ZenFone 3 modela. Lite verzija Huawei-jevog Nova modela će prema pretpostavkama zasigurno doći sa barem 1 GB RAM-a manje te sa slabijim senzorima kamere koje sumnjamo da će imati optičku stabilizaciju slike.

Huawei Nova Lite model pametnog telefona prikazan na slikama dolazi sa kućištem u crnoj, srebrnoj i zlatnoj boji sa lijepo dizajniranim stražnjim panelom. Na ovim slikama ne vidimo nikakve crte koje bi označavale antene, a i prijašnji je Nova model imao zaobljene rubove na stranama stražnjeg panela. Očekivana cijena ovog pametnog telefona je oko 330$, a spomenimo kako je vidljivo da će u cijeli paket biti uključen i senzor otiska prsta. Očekuju se specifikacije u rangu sa Huawei Honor 6X modelom; možda 2 ili 3 GB RAM-a, 12 ili 13 MP kamera te ekran HD rezolucije.

No, naravno, sve su ovo samo nagađanja koja se tek trebaju potvrditi putem nekih službenih kanala, a do tad uživajmo u renderima.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.