Huawei Nova 2 na certifikaciji sa dvostrukom stražnjom kamerom

Fotografija članka: Huawei Nova 2 na certifikaciji sa dvostrukom stražnjom kamerom

Krajem prošle godine Huawei je predstavio Huawei Nova – pametni telefon srednje klase koji će kako se čini uskoro dobiti svog nasljednika naziva Huawei Nova 2.

Oglas

Kao izvor ove informacije pojavljuje se nama dobro poznata kineska agencija za certificiranje TENAA koja nam otkrije ponešto o uređajima tik prije njihove premijere. Tako je ovoga puta TENAA objavila neke fotografije nadolazećeg Huawei Nova 2 smartfona čiji se dizajn prilično razlikuje u odnosu na prethodnika.

Prema objavljenim slikama Huawei Nova 2 ne nalikuje na Nexus 6P kako su mnogi pričali za njegovog prethodnika, no tu su trake od antene koje malo podsjećaju na one koje se mogu naći na Apple-ovim najnovijim iPhone modelima.

Na slici se može vidjeti kako je prednja strana ovog pametnog telefona prekrivena neizostavnim 2.5D zaobljenim staklom, dok se na donjem dijelu okvira našao logo kompanije Huawei. Na stražnjoj strani panela možemo vidjeti skener otiska prsta, ali i dvostruku glavnu kameru koja nije bila prisutna na originalnom Huawei Nova modelu. Na žalost, specifikacije ovog smartfona još uvijek nisu otkrivene, pa ne znamo što nam sve ovaj smartfon nudi, no sigurni smo da će se uskoro pojaviti neke nove informacije o njegovim karakteristikama.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.