Huawei MediaPad 7 i InTaxi od danas koristi Radio Taksi Zagreb i više od 1000 taksista

Fotografija članka: Huawei MediaPad 7 i InTaxi od danas koristi Radio Taksi Zagreb i više od 1000 taksista

Zajedničkom suradnjom Hrvatskog Telekoma i tvrtke Huawei osigurano je jedinstveno rješenje i odličan tablet uređaj za ugodnije poslovanje taksista.

Oglas

Udruženje je iz vlastitih prihoda uložilo nekoliko milijuna kuna u unapređenje kvalitete usluge i pozitivan odmak od konkurencije. Više od tisuću autotaksi prijevoznika iz Radio Taksija Zagreb, od danas u svojim vozilima imaju tablet računala Huawei MediaPad 7 Lite i aplikaciju InTaxi koju je udruženje razvilo u suradnji s Hrvatskim Telekomom. Radio Taksi Zagreb s prepoznatljivim plavim oznakama na vozilima od sada će koristiti jedinstveno telekom rješenje u Hrvatskoj, umjesto glasovne komunikacije s dispečerskim centrom.

Zahvaljujući istovremenom ulaganju u dispečerski centar, Radio Taksi Zagreb značajno će povećati protočnost poziva klijenata i moći brže i samim time i kvalitetnije ispunjavati njihove zahtjeve, odnosno povećati broj taksi vožnji, što je i bio isključivi cilj modernizacije. Zagrepčani će i dalje naručivati svoje vožnje pozivom u dispečerski centar, a najnapredniji sustav zatim će poslati poruku na Huawei tablet u najbliže raspoloživo taksi vozilo dok će sustav navigacije usmjeravati vozača najkraćim putem do adrese klijenta.

“Autotaksi prijevoznici iz Radio Taksija Zagreb prepoznali su potrebu za modernizacijom poslovanja zbog iznimnog povećanja zahtjeva za korištenjem njihovih usluga, što je izravna posljedica smanjenja cijena autotaksi prijevoza u posljednjih godinu dana u Zagrebu. Upravo iz tog razloga sretni smo da u izazovnom gospodarskom okruženju možemo iz vlastitih prihoda uložiti znatna financijska sredstva radi unapređenja kvalitete naših usluga i time napraviti izniman odmak na konkurentskom autotaksi tržištu. Također, u suradnji s HT-om izabrali smo aplikaciju koja je rješenje hrvatskih stručnjaka te i na taj način doprinjeli razvoju gospodarstva. Mi smo najjeftiniji autotaksi prijevoznik, a zahvaljujući tablet uređajima i modernoj aplikaciji i dalje ćemo ostati najbrži i najkvalitetniji u našem gradu”, rekao je Željko Petković, predsjednik Udruženja autotaksi prijevoznika Grada Zagreba.

Jedna od funkcionalnosti aplikacije je i prepoznavanje fiksnih telefonskih brojeva s kojih je ranije naručivana vožnja, a sustav će biti u mogućnosti prepoznati takve pozive te ih preusmjeriti na automatsko naručivanje, bez razgovora s operaterom u dispečerskom centru. Vrijeme od poziva do dolaska taksi vozila na adresu bit će višestruko kraće, ističu u Udruženju. Ujedno, klijenti će vrlo brzo moći naručiti vožnje uz pomoć aplikacije na tzv. pametnim mobilnim telefonima, a iz Radio Taksija Zagreb poručuju da namjeravaju i dalje uspješno širiti svoje dugogodišnje uspješno poslovanje.

“Veseli nas da su upravo Huawei tableti kao najnoviji vrhunski uređaji na hrvatskom tržištu u vozilima našeg najtradicionalnijeg taksi prijevoznika u Zagrebu s 112 godina povijesti jer smo tako spojili iznimnu tradiciju s naprednim mogućnostima moderne tehnologije. Sva istraživanja pokazuju da su tablet uređaji iznimno prihvaćeni među korisnicima zbog odličnih funkcionalnosti koje nadmašuju uobičajene mogućnosti komunikacije, ali i da doprinose učinkovitijem poslovanju. Suradnja s HT-om i Radio Taksi Zagreb najbolji je domaći primjer iz prakse koji potvrđuje svjetske trendove”, rekao je Dan Klepač, direktor Huawei Device Hrvatska.

Hrvatski Telekom u projektu modernizacije poslovanja  Radio Taksi Zagreb potvrdio je jedno od strateških usmjerenja kompanije.

“Hrvatski Telekom vodeći je pružatelj telekomunikacijskih usluga na tržištu, a ovom uslugom nastavljamo potvrđivati svoju usmjerenost prema korisniku i njegovim potrebama. Ponudom cjelovite usluge – od partnerskog softverskog rješenja do Huawei tablet uređaja iz naše ponude, Udruženju autotaksi prijevoznika Grada Zagreba još jednom smo pokazali kako naša rješenja na inovativan način ispunjavaju i najspecifičnije zahtjeve naših korisnika. Unaprijed se veselimo uspjehu Radio Taksija Zagreb zbog zadovoljstva Zagrepčana kvalitetnom i brzom uslugom koja će im biti osigurana zahvaljujući modernim telekom rješenjima”, rekao je Krunoslav Bodružić, voditelj poslovne prodaje u Hrvatskom Telekomu.

Iz HT-a najavljuju da će svojim rješenjima i uslugama nastaviti podržavati  Radio Taksi Zagreb kako bi ispunili sva očekivanja klijenata za najmodernijom taksi uslugom.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.