Huawei Matebook u prodaji od 11. srpnja, osnovna cijena poznata

Fotografija članka: Huawei Matebook u prodaji od 11. srpnja, osnovna cijena poznata

Popularni kineski proizvođač je najavio kako će se njihov novi Huawei Matebook hibridno prijenosno računalo početi prodavati polovicom srpnja.

Oglas

O ovom hibridnom prijenosniku već u više navrata. Ako se ne varamo, radi se već o prvoj seriji ovog zanimljivog uređaja koji je prvi puta najavljen početkom ove godine, točnije na MWC 2016 sajmu u Barceloni. Zanimljivo je kako je već najavljen i drugi model, čak i prije nego što se počeo prodavati ovaj prvi, no mi ćemo se koncentrirati na ovaj model koji dolazi sada na tržište.

Huawei Matebook radi na Windows 10 operativnom sustavu, a osnovni model ima 4 GB RAM-a i SSD disk od 128 GB. Onaj top model ima Intelov Core M5 procesor, 8 GB RAM-a i SSD disko od 512 GB. Spomenimo kako je ovaj prijenosnik u Barceloni osvojio i pet nagrada.

Ovisno o hardverskoj konfiguraciji Huawei Matebook hibridnog prijenosnog računala varirat će i cijena koja će se kretati od najjeftinijeg modela po 699$, do top modela po 1.199$. Zanimljivo je kako dodaci ne dolaze u paketu nego ćete ih moći kupiti odvojeno, tipkovnica je 129$, digitalna stylus olovka je 59$, a docking je 89$.

Kada sve to zbrojimo, za te novce možemo kupiti pravo prijenosno računalo :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.