Huawei MateBook će biti nova serija računala, očekuje nas na MWC 2016?

Fotografija članka: Huawei MateBook će biti nova serija računala, očekuje nas na MWC 2016?

Čini se kako ćemo dobiti još jednog “igrača” na tržištu računala. Ako je u tom smjeru krenuo Xiaomi, ništa nas ne iznenađuje kako će je to odlučio i Huawei. Navodno će premijeru imati na MWC 2016.

Oglas

Iako mnogi mediji pokušavaju umanjiti vrijednost prijenosnih i stolnih računala kao nešto “što nam više ne treba”, mi ćemo samo reći kako jako griješe. I danas niti jedan ozbiljniji posao ne možete napraviti bez laptopa. Možda će se situacija promijeniti u godinama koje dolaze, ali to se neće dogoditi tako skoro, budite uvjereni u to.

To su osjetili i u Huaweiju, tako da su nakon odlične 2015. godine u kojoj su prodali više od 100 milijuna pametnih telefona, ovo je logičan korak za širenje kompanije. kompanija ozbiljno namjerava proširiti portfelj svojih uređaja na prijenosna računala.

Po nama, to bi trebao biti novi konvertibilni laptop, ili 2-u-1 prijenosnik, uglavnom nešto što je “multifunkcijski”. Pretpostavljamo kako će to biti uređaj koji će više konkurirati Microsoftovom Surface tabletu nego Lenovo Yogi. Ali pričekat ćemo još mjesec dana, pa ćemo zaista vidjeti što nas očekuje. Očekujemo kako će raditi na Intel Core procesorima i Windows 10 operativnom sustavu.

Šuška se kako će kineska kompanija predstaviti čitavu seriju prijenosnih računala pod brendom Huawei MateBook, a to bi se trebalo dogoditi u Barceloni na MWC 2016 sajmu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.