Huawei Mate 9 u dvije nove boje – Crvena i Plava

Fotografija članka: Huawei Mate 9 u dvije nove boje – Crvena i Plava

Huawei je bez puno medijske pozornosti ažurirao svoj vodeći Mate 9 lineup, dodajući dvije nove, atraktivne i trendy boje. Huawei Mate 9 dobiva dvije nove boje koje su bile vrlo popularne u serijama P8 i P9, Red Agate i Topaz Blue.

Oglas

U siječnju 2017. nakon masivnog neuspjeha , Huawei je pokrenuo vlastiti phablet za korisnike Androida pod nazivom .

Mate 9 ima sve značajke Note-a 7, pa je bilo očito da će se dobro prodavati. Tada je uređaj pokrenut samo u osnovnim bojama kao što su Arktik bijeli, sivi, Mocha smeđi, Moonlight srebrni i Champagne zlatni. Čini se da brend sada želi dati Mate-u 9 novi vjetar u leđa atraktivnim crvenim i plavim bojama.

Huawei je najprije predstavio dvije boje na i , koje su već imale dugačak niz opcija boja, a statistike pokazuju da su dvije mogućnosti boja bile instant hit. Dvije nove Huawei Mate 9 Red Agate i Topaz Blue varijante dostupne su samo na modelu 4GB + 64GB i zasada jedino u Kini za 3899 Yuana. Ostale specifikacije su iste s otprije dostupnim varijantama.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.