Huawei Mate 9 Pro pojavile se prave fotografije?

Fotografija članka: Huawei Mate 9 Pro pojavile se prave fotografije?

Velika su očekivanja od novog Huawei Mate 9 pametnog telefona, a koji će se pojaviti globalno širom svijeta. No, u izradi je još jedan model, navodno i nešto jači, nazvali su ga Huawei Mate 9 Pro.

Oglas

Sjećate se, početkom mjeseca je održana službena premijera , o čemu smo pisali. Radi se o dva smartfona od kojih je onaj drugi elitni (Mate 9 Porsche Design) i za koji je najavljena paprena cijena od čak 1.395 eura, što je i zaista tako.

Prilično slična situacija će biti i s novim Huawei Mate 9 Pro pametnim telefonom, o kojem smo također ranije , iako će se ovaj “Pro” model navodno pojaviti samo na kineskom tržištu. Ovih su se dana pojavile i fotke ovog uređaja, a po kojima vidimo kako se ponešto razlikuje od standardnog Mate 9 modela. Na nekim slikama su prikazana oba modela – lijevo je “Pro”, a desno obični Mate 9 model.

Ono što je odmah vidljivo je kako Mate 9 Pro s prednje strane neodoljivo nalikuje na Samsung Galaxy S7 Edge. Ispod ekrana u Home tipki skriven je čitač otiska prsta. Straga je vidljiv nešto drugačiji raspored laserskog auto fokusa i LED bljeskalice, a koji su postavljeni ispod i i iznad dvostruke stražnje kamere. Vidljivo je i kako će se pojaviti u zlatnoj boji, dok je kućište napravljeno od brušenog metala. Isto tako, komunikacijske “linije” su vidljivije, a i mala neobičnost je 3,5 milimetarski ulaz za slušalice koji se nalazi s donje strane.

Iako nisu objavljene hardverske karakteristike, očekujemo kako bi mogle biti iste osim u onom dijelu oko radne i interne memorije. Navodno će se pojaviti u tri varijante i po ovim preporučenim cijenama:
– 4 GB RAM + 64 GB interne memorije – 674$
– 6 GB RAM + 128 GB interne memorije – 777$
– 6 GB RAM + 256 GB interne memorije – 835$

Da postojat će i Huawei Mate 9 Pro Porsche Design, a očekivana cijena je 1.449$. Pa tko voli nek’ izvoli… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.