Huawei Mate 9 će imati dvostruku 20 MP kameru i Kirin 960 CPU?

Fotografija članka: Huawei Mate 9 će imati dvostruku 20 MP kameru i Kirin 960 CPU?

Čini nam se kako je prošlo tek par mjeseci (vrijeme brzo leti) od kada je kineski Huawei predstavio svoj moćni Mate 8 phablet, a već su nam počele pristizati raznorazne glasine o njegovom još moćnijem nasljedniku.

Oglas

Za početak se svakako prisjetite što sve nudi moćan Huawei Mate 8 za kojega smo napravili i definitivno možemo reći da njime nismo ostali razočarani. Uzevši to u obzir veselimo se njegovom nasljedniku i svemu što nam on ima za ponuditi.

Prema najnovijim glasinama koje su naravno potekle iz Kine Huawei Mate 9 će se u svome radu oslanjati na kompanijin nadolazeći osmojezgreni Kirin 960 procesor, a osim toga doći će i sa dvostrukom stražnjom kamerom sa senzorima od 20 MP. Ovakva nas priča nimalo ne iznenađuje s obzirom da smo svi već upoznati sa najnovije predstavljenim pametnim telefonima koji imaju dvostruku stražnju kameru sa senzorima od 12 MP.

Drugi podatci osim ovih koje smo vam napisali još nisu poznati, no sigurni smo da će Mate 8 nasljednik imati i više nego odlične karakteristike kojima će se moći pohvaliti. I za kraj ćemo samo napomenuti kako nam se čini da Huawei prilično suvereno vlada kineskim tržištem smartfona, a sve bi ga se više trebali bojati i do sada nedodirljivi Samsung i Apple koji sjede na prvom i drugom mjestu top proizvođača pametnih telefona. Huawei im kako se čini polako, ali sigurno puše za vratom. :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.