Huawei Mate 8 Special Edition sa Messijevim potpisom u limitiranoj seriji

Fotografija članka: Huawei Mate 8 Special Edition sa Messijevim potpisom u limitiranoj seriji

U ovom trenutku najveći kineski proizvođač pametnih telefona Huawei pokušava proširiti i učvrstiti svoj položaj na globalnom tržištu potpisivanjem suradnje sa vjerojatno najvećim nogometnim imenom današnjice u svrhu promocije svojega brenda.

Oglas

Nedavno smo imali prilike saznati kako je Cristiano Ronaldo postao ambasador ZTE-ovog Nubia brenda, a kako sada saznajemo Huawei im je nedavno odgovorio sa angažiranjem Messi-ja u iste svrhe.

Kompaniji Huawei nije trebalo mnogo vremena da predstavi jednu specijalnu verziju Huawei Mate 8 uređaja vezanu uz svog planetarno popularnog ambasadora. Riječ je o Huawei Mate 8 Messi Limited Edition modelu phableta na kojem će se naći potpis ovog nogometaša sa stražnje strane uređaja. Ostatak značajki ovog uređaja kao i njegov izgled čine se identični standardnom modelu.

huawei

Huawei će ovu specijalnu verziju Mate 8 phableta limitirati na samo 5.000 primjeraka od kojih će svaki imati na stražnjoj strani ugraviran broj. Ovo će biti najjača varijanta Mate 8 flagship phableta koja ima 4 GB RAM-a i 128 GB interne memorije. Njegova cijena navodno će se kretati od otprilike 670 USD, a ako ste poželjeli postati vlasnikom Huawei Mate 8 Special Edition nemate sreće, jer je u Kini već potpuno rasprodan.

mate-8-messi-edition-01

Huawei-Messi-Mate-8

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.