Huawei Mate 8 sa Force Touch ekranom u pripremi?

Fotografija članka: Huawei Mate 8 sa Force Touch ekranom u pripremi?

Na stranicama kineske agencije za certificiranje TENAA pojavio se novi pametni telefon kompanije Huawei koji bi prema nekim nagađanjima mogao biti varijanta Huawei Mate 8 flagshipa.

Oglas

Pod kodnim nazivom Huawei eH880 ovaj pametni telefon donosi za sada nespecificirani osmojezgreni procesor koji radi na taktu od 2.3 GHz te je uparen sa 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. S prednje strane se nalazi veliki 6-inčni ekran FHD rezolucije, no na žalost nema podataka o kamerama s kojima će ovaj pametni telefon doći.

TENAA nam je otkrila i kako ovaj uređaj teži 185 grama te se smjestio u kućište dimenzija 157.3 × 80.6 × 8.2 mm, a ispod poklopca se nalazi baterija solidnog kapaciteta od 3.900 mAh. Kao operativni sustav navodi se Android 6.0 Marshmallow – kako je i očekivano za pametni telefon koji još i nije predstavljen.

Ovaj je uređaj kodnog naziva Huawei eH880 sličan dizajnom, ali i specifikacijama Huawei Mate 8 flagshipu, pa se nagađa kako je to zapravo njegova nova varijanta. Osim toga, u Kini se priča i kako je to Mate 8 varijanta sa Force Touch ekranom koji će biti znatno unaprijeđen u odnosu na druge Huawei pametne telefone na kojima se nalazi. Ovaj ekran osjetljiv na pritisak definitivno čini Huawei eH880 jako zanimljivim, ali na žalost ovo su za sada samo glasine te se ne zna kada će biti njegova službena premijera i sa kojim će točno karakteristikama i nazivom doći na tržište.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.