Huawei Mate 10 serija uskoro i na američkom tržištu

Fotografija članka: Huawei Mate 10 serija uskoro i na američkom tržištu

Na sajmu CES 2018 Huawei je i službeno najavio kako će konačno krenuti u osvajanje američkog tržišta. Već je spremna Mate 10 serija inteligentnih pametnih telefona koji će se prvi pojaviti preko bare.

Oglas

Huawei Consumer Business Group je na ovogodišnjem globalnom sajmu elektronike CES 2018 najavio da će u veljači na tržište SAD-a plasirati inteligentne telefone iz nove Mate 10 serije. Sjećamo se kako je kineska kompanija još najavila kako će ozbiljnije krenuti u osvajanje američkog tržišta. Huawei Mate 10 Pro i Porsche Design Huawei Mate 10 stižu na američko tržište u veljači, a bit će dostupni i na online trgovinama među kojima su i Best Buy, Amazon, Microsoft, Newegg i B&H.

Osim najave prodora u SAD s izabranim uređajima iz Mate 10 serije, Huawei je prezentirao prvo svjetsko hibridno Smart Home network rješenje. Kako bi WiFi sustav u kućanstvima što bolje funkcionirao, Huawei je predstavio Huawei WiFi Q2 seriju, hibridni kućni WiFi sustav čija je namjena slanje kontinuirano stabilnog signala unutar velikih prostora. Sustav je vrlo jednostavan za postavljanje, a automatski spaja korisnike na najbrži i najbolji hotspot kako bi osigurao bezbrižno surfanje internetom kroz cijelo kućanstvo.

Dosad smo zabilježili izniman rast u cijelom svijetu, zato sada dovodimo naše visoko nagrađivane proizvode i u SAD.
– Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group

Huawei Consumer Business Group na sajmu CES 2018 također je predstavio svoje partnerstvo s modnom kućom Montblanc koja je dizajnirala novi kožni etui ekskluzivno za Huawei Mate 10 Pro te stratešku suradnju s IMAX Corporation i Xerpi Corporation koja se fokusira na dugotrajno partnerstvo za zajedničko razvijanje AR/VR proizvoda i sadržaja te na donošenje nezaboravnog IMAX kino iskustva AR/VR korisnicima.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.