Huawei Mate 10 Pro premijera – dan kasnije – informacija, fotka i video više

Fotografija članka: Huawei Mate 10 Pro premijera – dan kasnije – informacija, fotka i video više

Nakon što su nam se slegli dojmovi s jučerašnje premijere, danas vam donosimo… ne opet tehnikalije, nešto malo opuštajuće. Donosimo vam – neke zgodne informacije fotke, video, iznenađenje…

Oglas

Ove smo godine kao jedan od najjačih tehnoloških portala u Hrvatskoj i regiji dobili priliku biti na premijeri Huawei Mate 10 serije (Mate 10, Mate 10 Pro, Mate 10 Lite, Mate 10 Porsche Design). Naše smo vrijeme maksimalno iskoristili tako da vam u ovom članku, dan kasnije, donosimo još neke dodatne informacije koje možda i niste znali.

Niže ćete pronaći pregršt fotki s premijere, demo kutka, ali i vanjske atmosfere. Malo smo se zabavili pa smo snimili i jedan simpa video, totalno amaterski, a kako bi vam još bolje dočarali atmosferu. Na Mate 10 premijeri bilo je oko 1.000 novinara uglavnom iz ovog dijela svijeta, iako smo vidjeli i ekipe iz SAD-a, Meksika, nekih azijskih zemalja, bilo nas je… :) Raspored je bio totalno nabijen, imali smo i poseban intervju s glavnim Huaweijevim marketingašem koji nam je otkrio neke zanimljive podatke (o čemu ćemo više u posebnom članku).

Ono što vam jedino mi možemo pružiti od lokalnih portala je i detaljna usporedba sva četiri Mate 10 modela, a sve to detaljno možete pogledati na našoj Usporedilici.


Imali smo prilike dotaknuti i isprobati prve primjerke Mate 10 pametnog telefona, a bez obzira na moćan hardver i odličan dizajn naglasak je na nečem drugom – novom HiAI procesoru s NPU jedinicom o čemu smo vrlo detaljno pisali u više navrata ranije, a radi se o inteligentnom procesoru koji čuda radi, bar tako kažu u Huaweiju. To bi naravno valjalo isprobati… :)

I hoćemo! Dok drugi teoretiziraju, mi ćemo “prakticirati”. U našoj redakciji već se nalazi novi Huawei Mate 10 Pro u prekrasnoj “kavenoj” mocha smeđoj boji, model s 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije o kojem smo već , tako da ćete iz prve ruke uskoro saznati sve o ovom moćnom smartfonu čija je cijena 799 eurića.

Pratite nas i dalje, slijedi unboxing i prvi dojmovi, a uskoro i detaljna recenzija… :) U nastavku pogledajte naš video i foto galerija.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.