Huawei Mate 10 Pro najbolji pametni telefonom u 2017. (Android Authority)

Fotografija članka: Huawei Mate 10 Pro najbolji pametni telefonom u 2017. (Android Authority)

Popularni portali Android Authority i Android Headlines prolasili su Huawei Mate 10 Pro najboljim pametnim telefonom u 2017. godini, odnosno s najboljim životnim vijekom baterije.

Oglas

Inteligentni telefon Huawei Mate 10 Pro, revolucionarni uređaj koji korisnicima pruža zavidne mogućnosti umjetne inteligencije, prepoznat je kao „Pametni telefon godine“ od strane renomiranog portala Android Authority u kategoriji „Najbolje od androida 2017“, a osvojio je i nagradu „Najbolji životni vijek baterije 2017“ koju je dodijelio portal Android Headlines.

Osim toga, portal Android Headlines imenovao je Mate 10 Pro za „Najbolji životni vijek baterije 2017“. Stručni tim ovog magazina opisao je ovaj Huawei uređaj kao kralja među baterijama. Također, portal odlikuje Mate 10 Pro za mogućnost brzog punjenja i optimiziran softver te ističe Huaweijev Kirin 970 chipset koji je energetski učinkovitiji od njegovih prethodnika.

Kategorizacija je bazirana na analizi osam različitih komponenti, kao što su zaslon, zvuk, kamera, baterija, performanse i vrijednost za novac. Mate 10 Pro proglašen je prvim u kategoriji baterije te je na samome vrhu u kategorijama zaslona, zvuka i korisničkog iskustva.

Počašćeni smo što je Mate 10 Pro prepoznat kao pametni telefon godine te što je osvojio tako značajne nagrade. One dokazuju da sav naš trud da predano tražimo načine kako bi korisnicima pružili izvrsnost, izvedbu, intuitivnu upotrebu i dostupnost proizvoda, nije bio uzaludan. Možete očekivati i više od ovoga u našim budućim proizvodima.
– Jackie Zhao, Huawei direktor za Adriatic regiju

Ipak tu treba dodati jednu informaciju. Titulu najboljeg pametnog telefona nećemo komentirati jer bi tu ušli u vrlo duboku polemiku kako i što je ocjenjivano. Ono što je sigurno je kako je Huwei Mato 10 Pro jedan od najboljih pametnih telefona na svijetu u 2017. godini, ovisno o parametrima prema kojim se ocjenjuje vjerojatno i najbolji.

Isto tako, pročitali ste kako ima i najbolji životni vijek baterije, a mi bi dodali tri ključne riječi – u visokoj klasi. Naime, se sa svojih 4000 mAh (najviše među Huawei smartfonima) po trajanju baterije ipak ne može mjeriti s Oukitelovim energetskim moćnicima kao što je , , i drugi s baterijama od 6000 mAh, 8000 mAh i 10000 mAh, a tu su i odlični , , a koji su posebno optimizirani za jake bateriji. Većinu smo ih testirali i jako dobro znamo koliko su energetski “moćni”. No, isto tako treba biti fer i reći kako se radi o smartfonima srednje i više srednje klase, dok Mate 10 Pro ubrajamo u visoku klasu. Eto, čisto kako bi vam neke stvari bile jasnije. Naravno, ovo nećete pročitati na drugim portalima :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.