Huawei Mate 10 flagship zvijer dolazi sa edge-to-edge ekranom

Fotografija članka: Huawei Mate 10 flagship zvijer dolazi sa edge-to-edge ekranom

Već smo skoro pa došli do polovice srpnja, a kako vrijeme brzo leti tako nam brzo dolaze i nove flagship premijere. Danas ćemo nešto više napisati o novom Huawei Mate 10 modelu i njegovim zanimljivim karakteristikama.

Oglas

O popularnosti kompanije Huawei možda najbolje govore podatci kako je treća u svijetu po broju isporučenih pametnih telefona, a najnoviji kompanijin as u rukavu definitivno je nadolazeći Huawei Mate 10 flagship.

Najnovija šuškanja govore kako će ovaj zanimljivi phablet imati 18:9 Full Active ekran kojeg će proizvesti japanski JDI. Iako se ne zna točan datum, pretpostavlja se kako će Huawei Mate 10 svjetlo dana ugledati u listopadu ove godine.

Priča se i o tome kako će najnovija Huaweijeva perjanica raditi na HiSilicon Kirin 970 procesoru napravljenom u 10nm proizvodnom procesu koji će ovom phabletu vrlo vjerojatno pružiti odlične performanse. Vratimo se malo ekranu. Naime, šuška se kako će Huawei Mate 10 imati 6-inčni 18:9 ekran rezolucije 2.160 x 1.080 piksela. Za usporedbu trenutni Mate 9 flagship dolazi sa konvencionalnim 5.9-inčnim ekranom omjera 16:9. Tako će 6-inčni ekran omjera 18:9 biti nešto viši, a uži sa manje okvira.

Naposljetku se priča i kako će Huawei Mate 10 doći sa 3D Sense dvostrukom stražnjom kamerom sa nekim trikovima za proširenu stvarnost, slično onome što se očekuje od nadolazećeg iPhone 8 flagshipa.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.