Huawei Mate 10 flagship na slici sa ultra tankim rubovima oko ekrana

Fotografija članka: Huawei Mate 10 flagship na slici sa ultra tankim rubovima oko ekrana

Kao i mnogo puta do sada Internet se pokazao nepresušnim vrelom informacija i slika povezanih sa nadolazećim pametnim telefonima.

Oglas

Sve nas zanima kako će izgledati i sa kojim će sve značajkama doći Huawei Mate 10 – jedan od najiščekivanijih uređaja godine kojega prema nekim glasinama krase odlične specifikacije te veoma popularan takozvani edge-to-edge zaslon.

Vrijeme službene Mate 10 premijere, zajedno sa još nekim članovima iste smartfon serije je 16. listopad, a mjesto događanja je njemački grad München. I prije same premijere na Internetu se pojavila slika koja navodno prikazuje Huawei Mate 10 flagship u njegovom punom sjaju. Na slici koju možete vidjeti u nastavku ovog teksta prikazan je uređaj sa ekstra tankim okvirom oko ekrana koji je prekriven već standardnim 2.5D zakrivljenim staklom. Gornji i donji dio okvira nam se čini tanji u odnosu na prethodnike. Sve u svemu slika ne govori mnogo i često se javljaju komentari kako je dizajn ovog uređaja pomalo dosadan u odnosu na ostale flagship smartfone predstavljene ove godine. Mi samo možemo reći kako je na osnovi jedne slike, koja čak nije niti potekla iz službenih kompanijinih izvora, teško odrediti sviđa li nam se dizajn ili ne.

Postoje različite varijante Huawei Mate 10 flagship akoje će navodno biti predstavljene, a neka nagađanja su kako će top varijanta ovog flagshpa – Mate 10 Pro – doći sa 5.9-inčnim AMOLED ekranom QHD rezolucije, dok će standardna ili bolje rečeno osnovna verzija ovog flagshipa imati IPS LCD ekran 1080p rezolucije. Priča se i o mogućoj Lite varijanti koja će vjerojatno donijeti slabije hardverske značajke u odnosu na osnovnu Mate 10 varijantu.

Šuška se o dvostrukoj stražnjoj kameri koja će doći sa Leica potpisom, dok će se ispod haube naći kompanijin Kirin 970 procesor. U svakom slučaju jedva čekamo da glasinama dođe kraj i da što prije dođe službena premijera koja će nam otkriti sve tajne ovog veoma primamljivog pametnog telefona.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.