Huawei Mate 10: flagship moćnik premijerno u listopadu u Njemačkoj

Fotografija članka: Huawei Mate 10: flagship moćnik premijerno u listopadu u Njemačkoj

Malo tko se ne raduje premijeri jednog od najiščekivanijih flagship smartfona ove godine. Uvijek nas zanima u kojoj su mjeri ovi nadolazeći modeli inovativni, lijepo dizajnirani, a najviše nas naravno zanimaju njihove specifikacije.

Oglas

Sve ove detalje ćemo saznati 16. listopada kada će se u Münchenu održati Huawei Mate 10 premijera. Oči svih fanova Huawei kompanije uprte su nakon P10 i Honor 9 premijera na ovo događanje i na slijedeći Mate phablet za koji smo sigurni da neće razočarati svojim značajkama.

Osim Huawei Mate 10 flagship phableta priča se kako će svjetlo dana u Njemačkom Münchenu ugledati i manji Huawei Mate 10 Lite pametni telefon. Prema nekim prijašnjim informacijama Hauwei Mate 10 će doći sa 6-inčnim edge-to-edge ekranom kompanije JDI koji će imati 18:9 omjer slike. Spomenuti će ekran krasiti slika rezolucije 2.160 x 1.080 piksela, a ovaj će se pametni telefon u svom radu oslanjati na novi 10nm Kirin 970 procesor – prvi takav proizveden od strane HiSilicona.

Neki izvori spominju kako će cijena ovog flagshipa biti astronomska te će se kretati oko 1.100 američkih dolara. Pogađaju se i cijene Lite modela, koji bi prema nekim predviđanjima ipak trebao doći sa pristupačnijom cijenom od nekih 556 američkih dolara. U svakom slučaju cijene su prilično visoke pa se nadamo da ova šuškanja nisu točna te da će se kompanija odlučiti za neke razumnije i svakom novčaniku dostupnije cijene.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.