Huawei isporučio preko 100 milijuna smartfona u ovoj godini

Fotografija članka: Huawei isporučio preko 100 milijuna smartfona u ovoj godini

Huawei je tijekom posebnog događaja povodom lansiranja svoje nove linije uređaja u prodaju iznio podatak da su u prvih 10 mjeseci ove godine prodali više od 100 milijuna smartfona.

Oglas

smartphonei krenuli su u prodaju. Riječ je o poprilično zanimljivim uređajima srednje klase. Lijepog su dizajna i imaju pristojnu cijenu za ono što nude.

Ovi uređaji bili su zvijezde večeri, ali jedna informacija stavila ih je u drugi plan.

Huawei se pohvalio da je do sada prodao 100 milijuna smartfona, a to samo potvrđuje da će ovo zasigurno biti rekordna godina za njih. Prošle godine su u 12 mjeseci prodali 100 milijuna uređaja, a ove godine, dva mjeseca prije kraja godine su tu brojku ostavili iza sebe.

Ova činjenica pokazuje da Huawei raste iz godine u godinu i da polako ostvaruje svoje ambicije i želje da postane jedan od najvećih proizvođača smartfona u svijetu.

Huawei se kao tvrtka već pozicionirala kao vodeći proizvođač smartfona u Kini, a snažno su napali i Indiju, jedno od najvećih tržišta na svijetu. To je jedan od glavnih razloga zašto Huawei raste svake godine.

Ranije ove godine izašli su podatci da su od početka prodaje prodali čak 6 milijuna smartfona koji je proglašen , te 1 i pol milijun Honor uređaja.

Ovo je sve uvertira za njihov novi smartfon kojega očekujemo 3. studenog ove godine.

Pred nama su dakle dva mjeseca da Huawei ostvari svoju rekordnu prodaju, a tome će pripomoći i božićno potrošačko raspoloženje, a ako bude još i kakva rasprodaja, nitko sretniji od Huaweija.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.