Huawei Honor X6 smartfon s dvostrukom kamerom i S1 pametni sat

Fotografija članka: Huawei Honor X6 smartfon s dvostrukom kamerom i S1 pametni sat

Kineska kompanija je najavila kako će početkom idućeg tjedna na posebnom eventu predstaviti svoja dva nova proizvoda – Huawei Honor X6 smartfon s dvostrukom kamerom i S1 pametni sat.

Oglas

Idući je tjedan veliki tjedan za Huaweijevu Honor obitelj proizvoda. Iz te obitelji nam dolaze dva nova zanimljiva proizvoda koji će biti premijerno predstavljeni na posebnom eventu 18. ovog mjeseca na posebnom eventu odnosno konferenciji za novinare, kako su najavili.

Očekuje se kako će premijerno predstaviti novi Huawei Honor 6X, nasljednika modela kojeg smo imali prilike i testirati. No, čini se kako to nije jedini proizvod koji će predstaviti ova globalno popularna kineska kompanija. Novi pametni telefon bi mogao imati dvostruku stražnju kameru, što pokazuje i slika niže.

Drugi proizvod koji je najavljen je Huawei Honor S1 pametni sat, a kojeg najavljuju pod sloganom “See Changes”. Očekuje se kako će možda predstaviti i neke nove tehnologije na ovom pametnom satu. Gotovo je sigurno kako će biti vodootporan, a kažu kako će biti i cjenovno povoljan.

Nećemo morati čekati dugo na Huawei Honor X6 i Honor S1 premijeru, zakazana je za idući utorak :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.