Huawei Honor X2 – specifikacije i slike

Fotografija članka: Huawei Honor X2 – specifikacije i slike

Huawei Honor X1 jedan je od boljih 7 inčnih tableta koji se trenutno nalaze na tržištu, a sada nam dolazi model druge generacije – Huawei Honor X2.

Oglas

Navodno će Huawei ovaj uređaj predstaviti na nadolazećem CES-u 2015. godine, što znači da ćemo novu generaciju ovog uređaja vidjeti godinu dana nakon predstavljanja X1 phableta na MWC-u u veljači ove godine. Ove slike koje su se ranije pojavile na web stranici nowhereelse.fr uz tvrdnje da se radi o novom Huawei Ascend P8 zapravo ne prikazuju taj uređaj. I sami možemo vidjeti da je uređaj na slikama prevelik te sumnjamo da se ovdje radi o 5.2 inčnom P8. Činjenica je da slike zapravo pokazuju formu uređaja koji je velik minimalno 7 inča, što je upravo ona veličina o kojoj govore najnovije glasine vezane uz Honor X2.

Sudeći prema slikama čini se kako će Honor X2 biti odličan uređaj koji će doći sa potpuno metalnim kućištem. Stražnji metalni panel uređaja gladak je, ali čini se da će završni proizvod imati nekakvu vrstu obloge preko tog panela. Tipka za pokretanje uređaja, tipke za podešavanje glasnoće zvuka, MicroSIM utor kao i utor za MicroSD karticu nalaze se na jednoj strani uređaja. Ova značajka nas ne iznenađuje previše s obzirom da i trenutna generacija ovog tableta posjeduje takav raspored utora i tipki. Za razliku od Honor X1, novi tablet imat će manje zaobljene rubove što će ga učiniti izgledom više nalik na tablet nego na smartfon. Ostatak dizajna sličan je prijašnjem modelu.

Glasine koje smo doznali pružaju nam uvid i u neke specifikacije ovog Huweievog tableta za koji se očekuje da će doći sa Kirin 925 procesorom koji smo već mogli vidjeti u nekim nedavno objavljenim uređajima ove kompanije. Ostale specifikacije uključuju 3 GB radne memorije te 7 inčni ekran rezolucije 1920 x 1200 piksela. Huawei Honor X2 tablet zapravo je smartfon u tijelu tableta što znači da ćete s njim moći raditi normalne „smartfon radnje“ kao što su pozivi, poruke itd., a sve to na velikom zaslonu.

Samo nas nekoliko dana dijeli od CES-a 2015. i predstavljanja ovog uređaja koji će navodno koštati otprilike 320 USD. Ostalo je još mnogo nepoznanica vezanih uz ovaj uređaj kao što su na primjer kamere, baterija, interna memorija ili čak i njegove točne mjere, ali s obzirom da će uskoro biti predstavljen nećemo morati dugo čekati za otkrivanje svih ovih važnih detalja.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.