Huawei Honor X1 iQiyi je 7 inčni tablet iz Huaweija, cijena 323$

Fotografija članka: Huawei Honor X1 iQiyi je 7 inčni tablet iz Huaweija, cijena 323$

Sve su češći 7 inčni tablet uređaji koji “glume” i smartfone, phablete, što god hoćete. Novi takav tablet dolazi iz kineske kompanije, a to je Huawei Honor X1 iQiyi.

Oglas

Možda vam se naziv čini neobičan zbog onog “iQiyi” naziva, no radi se o lokaliziranom Huawei Honor X1 iQiyi tabletu u koji je ugrađena i popularna kineska istoimena televizija. Drugim riječima, uz ovaj tablet ćete dobiti i pretplatu na iQiyi TV program koji je prepun glazbe, filmova i druge zanimacije.

Huawei Honor X1 iQiyi ima spomnenuti 7 inčni ekran Full HD rezolucije od 1920×1200 (omjer 16:10), a radi na kompanijinom 4-jezgrenom K910 procesoru na 1,7 GHz, ima 2 GB RAM-a i 16 GB prostora za pohranu podataka. Tu su i dvije kamere od 5 MP i 13 MP (auto fokus, LED bljeskalica, široki kut), s čim se ne mogu pohvaliti niti neki novi smartfoni. Ugrađena je i jaka baterija od 5000 mAh, microSD memorijsko proširenje, te podrška za 4G LTE.

Nije teško zaključiti kako je Huawei Honor X1 iQiyi tablet prilično snažne hardverske konfiguracije koji je iz oba svijeta – smartfona i tableta, pokupio ono najbolje. U Kini će se prodavati po cijeni od 323$, a kao što smo rekli u paketu ćete dobiti i 30$ vrijednu mjesečnu pretplatu na iQiyi TV.

I mi smo se nedavno oduševili jednim takvim tabletom, čije su karakteristike vrhunske – svakako pročitajte naš test tableta!

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.