Huawei Honor S1 službeno predstavljen povoljni okrugli pametni sat

Fotografija članka: Huawei Honor S1 službeno predstavljen povoljni okrugli pametni sat

Na posebnom je eventu kineska kompanija predstavila svoj novi Huawei Honor S1 pametni sat, uz još neke uređaje. Cijena mu je, kažu, niža od konkurencije, evo što nudi njihov novi smartwatch.

Oglas

Punog naziva Huawei Honor S1 Smartwatch, novi kompanijin pametni sat je okruglog dizajna, a koji je po nama bolji i popularniji od onog četvrtastog. Možda je manje praktičan, ovisi kako gledate na to. Potrudili su se napraviti ga od kvalitetnih materijala i s minimalističkim dizajnom. Srebrni obrub oko crne pozadine djeluje prilično elegantno.

Kućište je napravljeno od nehrđajućeg čelika (spominje se 316L), a i težina je impresivna, samo 36 grama, tako da ga praktički nećete niti osjetiti na ruci. Remen je širine 18 milimetara, a možete je kombinirati  raznim bojama (plava, siva, narančasta) i veličinama – kratkim od 130-200 milimetara i dugim od 140-210 milimetara.

Naglasak na Huawei Honor S1 pametnom satu je na čitaču otkucaja srca, odnosno senzoru koji se nalazi s donje strane, a koji prati rad vašeg srca cijeli dan, odnosno punih 24 sata. Pametni sat također prati i temperaturu, trošenje kalorija, broj koraka i druge vaše aktivnosti, sve u realnom vremenu. Postoje i posebni modovi za korištenje kao što su hodanje, trčanje ili bicikliranje.

Spomenimo i kako podržava Caller ID, može pročitati poruke i ima alarm, a zgodno je što ga možete koristiti i za mobilno plaćanje za Alipay, i to je podržano. Za bateriju u kompaniji tvrde kako će izdržati i do 6 dana prosječnog korištenja. Naravno, vodootporan je, a možete ga koristiti na dubini od čak 50 metara.

Huawei Honor S1 pametni sat će se početi prodavati 25. ovog mjeseca po preporučenoj cijeni od oko 104$.

Na istom je eventu kompanija predstavila i svoj novi pametni telefon srednje klase, , o kojem smo već ranije pisali.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.