Huawei Honor Play 7C na premijeri za par dana; povoljan i dobar

Fotografija članka: Huawei Honor Play 7C na premijeri za par dana; povoljan i dobar

Na kineskoj se društvenoj mreži Weibo pojavio zanimljivi teaser koji nam otkriva detalje o nadolazećem Huawei Honor Play 7C pametnom telefonu.

Oglas

Službena premijera Huawei Honor Play 7C modela zakazana je za 12. ožujak, a teaser to jest slika koja je objavljena nam prikazuje nekoliko različitih stvari koje su posložene tako da čine smislenu cjelinu. Naime, ovi su predmeti organizirani na način da spojeni u cjelinu podsjećaju na oblik smartfona, a svaki od predmeta aludira na određene značajke koje će krasiti ovaj pametni telefon.

Fotoaparat i objektivi ukazuju na to da će Honor Play 7C vrlo vjerojatno doći sa prilično dobrom i inovativnom stražnjom kamerom to jest kamerama bez obzira što sam uređaj pripada cjenovno povoljnijem rangu. Šuška se kako će Honor Play 7C doći sa čak četiri kamere; dvostrukom stražnjom i dvostrukom prednjom selfie kamerom.

S obzirom da se na slici našla i maska pretpostavlja se kako ona sugerira na to da će Honor Play 7C imati podršku za prepoznavanje lica pri otključavanju uređaja, a spominje se i poboljšani beauty mode za selfie fotografije na što nam ukazuje paleta sjenila sa gornje strane.

Ekran će imati popularnu dijagonalu od 5.99 inča što samo po sebi donosi i danas gotovo pa neizbježan 18:9 format slike te uske okvire. Na slici se nalaze i slušalice koje ukazuju na dobar zvuk, a tu su i dvije SIM te jedna MicroSD kartica. Jedan pomalo tajnoviti element su ako dobro vidimo i dva zuba pored slušalica koja bi možda mogla ukazivati na popularni izrez ili „zub“ na ekranu u iPhone X stilu.

Ono što možemo zaključiti je to da je ovo definitivno jedan od najzabavnijih teasera koje smo imali prilike vidjeti i koji nam uz malu pomoć dešifriranja otkriva sve detalje o nadolazećem Honor Play 7C smartfonu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.