Huawei Honor 9 Robin Egg Blue Limited Edition službeno na IFA 2017

Fotografija članka: Huawei Honor 9 Robin Egg Blue Limited Edition službeno na IFA 2017

Ne trebamo mnogo pričati o kompaniji Huawei i njezinom veoma popularnom Honor podbrendu koji suvereno vladaju (barem za sada) kineskim tržištem.

Oglas

Na IFA 2017 Honor je predstavio svoj Honor 9 model u limitiranoj Robin Egg Blue varijanti koji će biti dostupan za kupnju na europskom tržištu. Huawei Honor 9 Robin Egg Blue Limited Edition je prije nekih tri tjedna bio službeno predstavljen u Kini za njihovo tržište, a sada je došao red i na europsku varijantu.

Osim u boji, Huawei Honor 9 Robin Egg Blue Limited Edition se u pogledu dizajna i specifikacija ne razlikuje od varijanti ovog smartfona u drugim bojama kao što su siva, plava, zlatna i crna. Ova posebna limitirana varijanta Honor 9 pametnog telefona dolazi sa stražnjim panelom u svijetloplavoj boji, dok je prednji panel potpuno bijele boje.

Inače, dolazi sa metalnim kućištem te dvostrukom stražnjom kamerom, a u paketu se nalazi i senzor otiska prsta ukomponiran u prednju Home tipku. Ova je limitirana varijanta Honor 9 smartfona već dostupna u pretprodaji u Kini, dok će novopredstavljena europska varijanta doći u Veliku Britaniju sredinom rujna te će se tamo prodavati po cijeni od nekih 460 £. Ova će cijena vjerojatno vrijediti za cijelu Europu, međutim Honor se nije izjasnio kada bi se ovi smartfoni trebali pojaviti u prodaji i u drugim europskim zemljama.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.