Huawei Honor 9: nezapamćena navala uzrokuje probleme sa zalihama

Fotografija članka: Huawei Honor 9: nezapamćena navala uzrokuje probleme sa zalihama

Sredinom lipnja u Kini je predstavljen Honor 9, flagship smartfon Huawei-jevog popularnog Honor podbrenda koji se može pohvaliti zaista odličnim specifikacijama.

Oglas

Svoju je europsku premijeru ovaj pametni telefon imao krajem lipnja i u Berlinu u Njemačkoj, a njegovoj popularnosti doprinose Kirin 960 procesor koji je u ovom slučaju uparen sa velikodušnih 6 GB radne memorije, zatim Android 7.0 Nougat operativni sustav povrh kojega se nalazi kompanijino EMUI 5.1 korisničko sučelje, dvostruka stražnja kamere te baterija kapaciteta 3.200 mAh. Korisnici mogu birati između dvije Honor 9 verzije; jedna donosi 64 GB, a druga čak 128 GB interne memorije. Više o ovom pametnom telefonu možete saznati .

Upravo zahvaljujući nekima od ovih gore nabrojanih specifikacija Huawei Honor 9 je ispao i popularniji nego što je to kompanija očekivala. Naime nakon otprilike tridesetak dana (točnije 28 dana) provedenih na tržištu Huawei Honor 9 je prodan u više od milijun primjeraka. Koliko je uspješan Honor 9 model svjedoči i činjenica kako je Honor 8 smartfonu trebalo otprilike dva mjeseca da dostigne prodaju od 1.5 milijun primjeraka.

Dakle, više od milijun prodanih uređaja u 28 dana označava rekordne prodajne rezultate za Honor smartfone, a ovakvim je rezultatima izrazito zadovoljan i Zhao Ming – kompanijin glavni izvršni direktor. Međutim, ovakav je nenadani uspjeh kompaniju uhvatio pomalo nespremnu, pa je navodno Honor 9 modela nestalo sa zaliha. Zhao Ming se ispričao kupcima u ime kompanija te je obećao kako će raditi danonoćno kako bi osigurali da Honor 9 smartfon bude na zalihama te da razina proizvodnje dosegne razinu potražnje.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.