Huawei Honor 9 Lite: dolazi nam novi 18:9 pametni telefon?

Fotografija članka: Huawei Honor 9 Lite: dolazi nam novi 18:9 pametni telefon?

Vjerujemo kako je mnogima postalo pomalo teško pratiti sve silne modele pametnih telefona koji se pojave na tržištu, a iznimka od toga nije ni Honor – podbrend megapopularne kineske kompanije Huawei koji svako malo na tržište izbacuje nekog svog „konja za utrku“.

Oglas

Tako se na stranicama kineske regulatorne agencije TENAA pojavio novi Huawei LDD-xxx model za kojega se tvrdi da je navodno riječ o nadolazećem Huawei Honor 9 Lite pametnom telefonu. TENAA nije otkrila radi li se stvarno o tom pametnom telefonu, ali je otkrila njegove fotografije. Ovoga puta popularna nam agencija nije dala prvi uvid u specifikacije nadolazećeg pametnog telefona, međutim na Internetu se pojavila stranica iz korisničkih uputa koje se odnose na Huawei Honor 9 Lite model.

TENAA nam je kroz postojeće fotografije otkrila kako nadolazeći Honor smartfon dolazi sa dvostrukom prednjom i stražnjom kamerom te posjeduje dizajn sličan Nova 2s modelu. Otkriven je i ekran sa popularnim 18:9 omjerom slike te senzor otiska prsta smješten na stražnjem panelu. TENAA nam nije otkrila nikakve specifikacije, ali nam zato stranica iz uputa otkriva 3.5 mm audio izlaz, MicroUSB port, dok specifikacije iako nepouzdane otkrivaju 5.65-inčni ekran 1080p+ rezolucije, kompanijin Kirin 659 procesor te dvostruku 13 MP + 20 MP stražnju kameru i bateriju kapaciteta 3.000 mAh. Na prvu moramo priznati da nam je vrlo čudan ekran od 5.65 inča, no nikad nećemo nagađati unaprijed. Kao što i sami znate neki se izvori informacija na Internetu pokažu pouzdanima, dok su drugi lažni, ali je u svakom slučaju zanimljivo unaprijed otkriti što bi nadolazeći pametni telefoni mogli donijeti.

Šuška se kako će se Huawei Honor 9 Lite pojaviti u dvije memorijske varijante; jedna sa 3 GB radne i 32 GB interne memorije koja će se navodno prodavati po cijeni od 195 USD, te druga varijanta sa 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije koja će se prodavati za otprilike 240 USD.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.