Huawei Honor 8 uskoro na Android 7.0 Nougatu

Fotografija članka: Huawei Honor 8 uskoro na Android 7.0 Nougatu

Još se prije otprilike mjesec dana od strane kompanije Huawei pričalo kako će Honor 8 model smartfona do veljače ove godine dobiti svoju nadogradnju na najnoviji Android 7.0 Nougat operativni sustav.

Oglas

Sada su se pojavile informacije od strane Huawei-jeve japanske podružnice prema kojima će već ovaj tjedan započeti Honor 8 nadogradnja na najnoviju Android inačicu operativnog sustava. Baš kao i svaka druga nadogradnja, i ova će se Nougat nadogradnja odvijati u određenim fazama, a čini se kako će prvo započeti u Japanu.

Zna se i kako će vlasnici Honor 8 modela iz Sjeverne Amerike za ovu nadogradnju morati čekati veljaču, a kada će se ova nadogradnja „dorolati“ i do nas nije poznato. Nadogradnja je „teška“ čak 1.97 GB, a Huawei Japan korisnicima preporučuje da svakako naprave backup svojih podataka te da smartfon u trenutku nadogradnje raspolaže sa minimalno 50% kapaciteta baterije.

Ova će nadogradnja donijeti neke zanimljive značajke kao što su podijeljeni ekran (split screen) te neke nove EMUI značajke kao što je App Twin te Private Space.

Za sve koji žele znati više informacija o Honor 8 smartfonu, svi detalji i specifikacije koje poželite naći ćete na našoj detaljnoj .

Huawei Honor 8 - osnovne značajke

– EKRAN: 5.2 inča, IPS, 1080 x 1920 točaka
– PROCESOR: Huawei HiSilicon KIRIN 950, 8 jezgri, 2.3 GHz
– RADNA MEMORIJA: 3 GB 4 GB
– INTERNA MEMORIJA: 32 GB 64 GB
– PREDNJA KAMERA: 8 MP
– STRAŽNJA KAMERA: 12 MP
– OPERATIVNI SUSTAV: Android 6.0 Marshmallow Android 7.0 Nougat Android 8.0 Oreo
– BATERIJA: 3000 mAh
– DIMENZIJE, TEŽINA: 71 x 145.5 x 7.45 mm, 153 g

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.