Huawei Honor 8: još jedan smartfon sa dvostrukom stražnjom kamerom

Fotografija članka: Huawei Honor 8: još jedan smartfon sa dvostrukom stražnjom kamerom

Huawei je teaser kampanjom počeo najavljivati svoj Honor 8 model pametnog telefona kao jedan od najljepših uređaja u klasi.

Oglas

Do sada se nismo imali prilike uvjeriti u njegovu promoviranu ljepotu, jer nisu postojali renderi niti slike ovog uređaja. No to se sada promijenilo s obzirom da se Huawei Honor 8 pojavio na certifikaciji kod TENAA-e koja nam je dala uvid u njegov dizajn kao i uvid u većinu hardverskih specifikacija.

Kao što je bilo najavljivano Huawei Honor 8 će doći sa dvostrukim staklenim dizajnom sa metalnim okvirom. Na slikama se može vidjeti i dvostruka stražnja kamera ispod koje se smjestio senzor otiska prsta. Po pitanju hardverskih specifikacija Huawei Honor 8 će biti opremljen sa ekranom dijagonale 5.2 inča i FHD rezolucije. U svom radu oslanjat će se na osmojezgreni procesor radnog takta 2.3 GHz za kojeg se pretpostavlja da se radi o Kirin 950 modelu. Što se tiče memorije Huawei Honor 8 će imati više varijanti, a to su 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije, 4 GB RAM-a i 32 GB interne memorije te 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. Kao operativni sustav ovog Dual SIM uređaja navodi se Android 6.0 Marshmallow, a između ostaloga u paketu će se naći i infracrveni port.

Po pitanju kamera ne bi se trebao razlikovati od Honor V8 modela, jer kako TENAA navodi Honor 8 će doći sa 12 MP dvostrukom stražnjom kamerom i 8 MP prednjom selfie kamerom. Što se dimenzija tiče one su 145.5 × 71.0 × 7.45 mm, dok mu težina iznosi 153 grama.

Očekuje se da će se osnovna varijanta Honor 8 pametnog telefona (3 GB + 32 GB) u Kini prodavati po cijeni od 306 USD, dok bi njegovo predstavljanje trebalo biti negdje u prvoj polovici srpnja.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.