Huawei Honor 8 premijerno (ipak) 5. srpnja?

Fotografija članka: Huawei Honor 8 premijerno (ipak) 5. srpnja?

Popularni kineski proizvođač najavio je svoj novi pametni telefon srednje klase, Huawei Honor 8. A koji se premijerno očekuje 5. srpnja.

Oglas

Ako se sjećate, početkom ovog mjeseca smo najavili jednu Huawei “For The Brave” , no čini se kako je nova premijera ona prava. To je u ovom trenutku manje važno, važno je znati kako će se 5. srpnja premijerno pojaviti novi Huawei Honor 8, a u prodaji se očekuje od 12. srpnja.

Drugi izvor navodi kako su se tijekom ovog mjeseca pojavila dva Honor 8 modela. Inače se radi o nasljedniku popularnog Honor 7 smartofona, a u kompaniji se hvale kako su napravili vjerojatno najljepši pametni telefon do sada. A hardverske karakteristike su također na visini.

Huawei Honor 8 se može pohvaliti 5,2 inčnim ekranom Full HD rezolucije od 1920 x 1080 točaka, a dodatno je prekriven 2.5D zakrivljenim zaštitnim staklom. Kućište je u potpunosti metalno i vrlo elegantno. Inače radi na kompanijinom Kirin 950 procesoru, uz 4 GB RAM-a. Posebno se ističe po stražnjoj dvostrukoj kameri od 12 MP. Nešto slično smo vidjeli kod Huawei P9 modela kojeg smo . Smartfon podržava USB Type-C, ima infracrveni port (IR) i bateriju od 3000 mAh, a podržava i brzo i bežično punjenje.

Prema posljednjim neslužbenim informacijama Huawei Honor 8 će se pojaviti u više inačica:
– Huawei Honor 8 (4GB/32GB) osnovni – 308$
– Huawei Honor 8 (4GB/32GB) sve mreže – 334$
– Huawei Honor 8 (4GB/64GB) NFC – 380$
– Huawei Honor 8 (4GB/128GB) 2K ekran – 425$

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.