Huawei Honor 8 premijerno 20. lipnja – For The Brave?

Fotografija članka: Huawei Honor 8 premijerno 20. lipnja – For The Brave?

Još jedan zanimljiv event očekuje nas ovaj mjesec. Za sada se još ne zna točno koji će se uređaj premijerno predstaviti 20. lipnja, najvjerojatnije se radi o novom Huawei Honor 8 pametnom telefonu.

Oglas

Prva informacija koja je vezana uz ovaj novi smartfon govori kako će biti cjenovno vrlo povoljan. Zgodan je i slogan koji možete vidjeti u naslovnoj slici, a koji otprilike znači “budite što jeste, a ne ono što drugi žele”. Naravno, službenih informacija praktični nema, samo izjava kako će to viti brzi, robustan i cjenovno privlačan uređaj.

Ako se radi o Huawei Honor 8 smartfonu, navodno će imati 5,2 inčni ekran, a sve ostale karakteristike bi trebale biti u skladu s modelom . Dakle, očekuje se dvostruka stražnja kamera od 12 MP, vrlo lijepi dizajn, 2.5D zakrivljeni ekran. 4 GB RAM-a, Kirin 950 procesor, USB Type-C i još puno lijepih stvari.

Još jedan slogan koji možete vidjeti niže je “For The Brave”, što bi značilo “za hrabre”. Žele li nam možda reći kako trebamo biti posebno hrabri kako bi kupili ovaj uređaj? Ili nešto drugo? Zanimljiva tema za razmišljanje… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.