Huawei Honor 6X sa dual kamerom uskoro na tržištu

Fotografija članka: Huawei Honor 6X sa dual kamerom uskoro na tržištu

Iako su postojala neka neslužbena izvješća prema kojima se Huawei priprema za službenu premijeru novog pametnog telefona iz Honor linije to do sada nije bilo potvrđeno.

Oglas

No, sada nam potvrda o predstavljanju novog Huawei Honor 6X modela dolazi direktno od kompanije, a datum ovog događanja je 18. listopada za koji je Huawei počeo slati pozivnice.

Zahvaljujući kineskoj agenciji za certificiranje TENAA gdje se Huawei Honor 6X nedavno pojavio znamo ponešto o njegovim hardverskim specifikacijama. Huawei Honor 6X će se u svom radu oslanjati na Qualcomm Snapdragon 625 procesor koji će doći u kombinaciji sa 2 ili 3 GB RAM-a i 32 GB proširive interne memorije. Što se ekrana tiče, on bi trebao imati dijagonalu od 5.5 inča i FHD rezoluciju.

Na stražnjoj strani trebala bi se naći u zadnje vrijeme sve popularnija dvostruka kamera koja će u ovom slučaju imati senzor od 13 MP, a osim toga na stražnjem bi se panelu trebao naći i senzor otiska prsta.

Više informacija očekujemo na službenoj premijeri.

huawei-honor-6x-2

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.