Huawei priprema smartfon sa dvostrukom kamerom

Fotografija članka: Huawei priprema smartfon sa dvostrukom kamerom

Huawei je jedan od najpopularnijih proizvođača pametnih telefona u Kini, te se priprema predstaviti svoj novi high-end smartfon.

Oglas

Nema sumnje da se Huawei Honor 6 Plus razlikuje od većine Android smartfona na tržištu samim time što ima dvije kamere na stražnjoj strani koje će korisnicima omogućiti snimanje 3D videa ili naknadno fokusiranje fotografija.

Ovaj uređaj bit će pokretan osmojezgrenim procesorom kojem se ne spominje naziv, ali vjerojatno je riječ o Kirin procesoru koji radi na taktu od 1.8 GHz, te bi ovaj smartfon trebao raspolagati sa 3 GB radne i 16 ili 32 GB interne memorije proširive MicroSD karticama do 64 GB. Ekran ovog smartfona bit će dijagonale 5.5 inča sa FHD rezolucijom, a operativni sustav sa kojim će doći je Android 4.4 KitKat.

Sve to bit će ukomponirano u kompaktno metalno kućište dimenzija 150.4 x 75.68 x 7.5 mm. Treba još vidjeti kako će točno Huawei Honor 6 Plus koristiti svoje dvije kamere sa stražnje strane, ali pretpostavljamo da će imati slične funkcionalnosti kao kamere na .

Prema Huaweiu, Honor 6 Plus službeno će biti predstavljen 16. prosinca, te za sada nema nikakvih informacija o njegovoj cijeni. Zna se samo da će prvo doći na kinesko tržište.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.