Huawei GX8 smartfon s metalnim kućištem se pojavio preko bare

Fotografija članka: Huawei GX8 smartfon s metalnim kućištem se pojavio preko bare

Kineska je kompanija počela prodavati svoj novi pametni telefon na američkom tržištu. Huawei GX8 je pametni telefon koji je vrlo sličan modelima koji su se pojavili globalno.

Oglas

Na nekim su se tržištima već ranije pojavili modeli odnosno , a prema konfiguraciji vidimo kako se radi o pametnom telefonu srednje klase i prepoznatljive Huawei kvalitete. Uređaj podržava Dual SIM i 4G LTE mreže, a jedna od zanimljivih karakteristika je kako je gotovo cijelo kućište metalno, čak 90%.

Huawei GX8 je lijepo dizajniran uređaj i kao takav će se svidjeti mnogima. Može se pohvaliti 5,5 inčni IPS ekranom Full HD rezolucije od 1920 x 1080 točaka, a radi na 64-bitnom i 8-jezgrenom Qualcommovom Snapdragon 615 procesoru. Ugrađeno je 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije proširivo preko microSD ulaza.

Naravno, radi na Android 5.1 Lollipop operativnom sustavu, a saznali smo kako će se prodavati po prilično solidnoj cijeni od 349,99$, u zlatnoj i sivoj boji, te boji šampanjca. Ako nas pitate, malo/puno preskupo…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.