Huawei G5510 za brzi pristup glazbi i SMS-u u T-Mobile ponudi

Fotografija članka: Huawei G5510 za brzi pristup glazbi i SMS-u u T-Mobile ponudi

Uz mobitel ćete dobiti i 248 kuna na prepaid računu. Iz T-Mobilea poručuju da s ovim uređajem i uz tarifu Pričaj korisnici mogu pričati posvuda i to besplatno nakon prve minute prema svim njihovim fiksnim i mobilnim korisnicima. Huawei G5510 omogućava brzo pisanje SMS-a, kao i brzi pristup glazbi, preko posebne tipke na tipkovnici. Dakako, telefon ima i kvalitetan vanjski zvučnik, što omogućava pravi užitak slušanja glazbe.

Dodali se tome i FM radio, standardni ulaz za slušalice, a zbog činjenice da uređaj ima memoriju proširivu i do 16 GB, kao i mogućnost spajanja Bluetoothom, gotovo je sigurno da će upravo Huawei G5510 biti najčešći izbor mladih pri odabiru novog mobilnog telefona za predstojeće ljeto i praznike. Naime, telefon ima i VGA kameru za fotografije s vrućih ljetnih događaja. Za one koji su skloni gubiti se po mračnim plažama, treba napomenuti da telefon ima i malu svjetiljku, koja pruža dodatno osvjetljenje.

Huawei G5510 je dizajnerski osmišljen, s oblim linijama, a čvrsto kućište ima klasičan izgled u obliku pločice i kompaktnu veličinu. Ističe se i širokom tipkovnicom, a u prodaji je s maskom u crnoj boji. Telefon je praktičan i za eventualne ljetne obaveze jer ima zaslon od 2,4 inča (6,09 centimetara) i široku tipkovnicu za jednostavno korištenje funkcija u glavnom izborniku, kao što je spomenuto brzo pisanje SMS-a ili unošenje podataka u kalendar.

Mobilni telefon Huawei G5510 težak je samo 80 grama, dimenzije su mu 114,5 x 49,5 × 12,45 milimetara i radi na frekvencijama od 850, 900, 1800 i 1900 Mhz.

Huawei G5510 za brzi pristup glazbi i SMS-u u T-Mobile ponudi

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.