Huawei G10 sa prednjom i stražnjom dual kamerom na prvim fotkama

Fotografija članka: Huawei G10 sa prednjom i stražnjom dual kamerom na prvim fotkama

Nije bez razloga Huawei jedan od najprodavanijih proizvođača pametnih telefona na svijetu.

Oglas

Uređaji ove kompanije prodaju se sve više, a tome svjedoči i nedavni podatak kako je Huawei u prodaji prestigao Apple te postao drugi najveći proizvođač smartfona na svijetu.

Najnoviji će uradak ove kompanije svjetlo dana ugledati 22. rujna pod nazivom Huawei G10 (kodnog imena Maimang 6), a s obzirom na približavanje službene premijere ovaj se pametni telefon pojavio na prvim fotografijama uživo. One nam otkrivaju kako Huawei G10 dolazi sa dvije dvostruke kamere; jedan se dvostruki modul nalazi na prednjoj, a drugi na stražnjoj strani. Uz njih se nalaze i bljeskalice – informacija koja će posebno razveseliti fanove selfie fotografija.

Huawei G10 je jednostavnog, ali lijepog dizajna, a navodno će doći sa kompanijinim Kirin 659 procesorom. Ispod dvostruke stražnje kamere nalazi se kružni senzor otiska prsta kao neizbježan dodatak svakom današnjem smartfonu srednje ili više klase. Ekran zauzima veći dio prednjeg panela te dolazi sa 18:9 omjerom, a rubovi oko ekrana su prilično tanki uzmemo li u obzir da je ovdje ipak riječ o uređaju srednje klase.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.