Huawei Enjoy 7 Plus službeno sa velikim ekranom i baterijom

Fotografija članka: Huawei Enjoy 7 Plus službeno sa velikim ekranom i baterijom

Kineski je Huawei proširio svoju povoljnu liniju pametnih telefona 5.5-inčnim Huawei Enjoy 7 Plus modelom koji je mogli bismo reći „prerastao“ svoju „braću“ iz Enjoy linije koji su do sada imali 5-inčne ekrane.

Oglas

U pogledu dizajna ovaj je phablet identičan Enjoy 6 modelu, a prave se razlike mogu primijetiti ispod poklopca. Dakle, prije svega prva razlika je u ekranu koji je kod novog Enjoy 7 Plus modela veći, no usprkos tome raspolaže manjom 720p rezolucijom. Trajanje baterije bi trebao biti jedan od najvećih aduta ovog phableta, s obzirom da ona raspolaže kapacitetom od 4.000 mAh.

Dobru ravnotežu između performansa i energetske učinkovitosti postiže Qualcomm Snapdragon 435 proceosr uparen sa 3 GB radne i 32 GB interne memorije. Na stražnjoj se strani ovog phableta smjestila 12 MP glavna kamera, dok prednju krasi 8 MP selfie senzor. Osim kamere, na stražnjoj se strani Huawei Enjoy 7 Plus phableta našao i senzor otiska prsta, a cijeli uređaj radi na novom Android 7.0 Nougat operativnom sustavu.

Po pitanju cijene ovog kineskog phableta spominje se iznos od nekih 230 američkih dolara, a zanimljivo je da ne znamo gdje je nestala Enjoy 7 varijanta koja nema nastavka Plus u nazivu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.