Huawei Ascend W1 i W3, Windows Phone 8 modeli u slici i video prikazu

Fotografija članka: Huawei Ascend W1 i W3, Windows Phone 8 modeli u slici i video prikazu

Za Huawei Ascend W1 je osvanulo već prilično fotografija u internetskom svijetu. Sada imamo i prvi video isječak koji baš ne sadrži pravi opis modela jer se zasigurno radi o prototipu. 

Oglas

Video pokazuje Live pločice, popis aplikacija, zamjenjivu bateriju i još neke detalje.  Službeni debi ovog modela očekuje se na Consumer Electronics Show (CES) 2013 u siječnju.

 

Što se tiče specifikacija, W1 ima 4-inčni WVGA zaslon, 5- MP stražnju kameru i VGA prednju. Pokreće ga 1.2GHz dual-core procesor, 512 MB RAM-a. Tu je 4GB interne memorije i 2000 mAh baterija.

Vizualno,  podsjeća na , dok  podaci ukazuju na to da je bliže  HTC 8S modelu. Nedavna izvješća sugeriraju da Huawei može imati više od jednog Windows Phone 8 modela u rukavu. Šuška se o modelu Ascend W2/W3, koji će biti high-end model. Za model Ascend W3 također imamo fotografije koje su po prvi puta postale dostupne putem
Twittera , a kasnije na Wpcentral mrežnoj stranici. Smartphone ima 4,5-inčni zaslon i njegove su dimenzije 132 x 67 x 10 mm. Iz slike je vidljivo da ima LTE (za koje spektre???) jer na vrhu se vidi 4G logo.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.