Huawei Ascend G300 – kako ga nadograditi na Android 4.0 ICS inačicu operativnog sustava

Fotografija članka: Huawei Ascend G300 – kako ga nadograditi na Android 4.0 ICS inačicu operativnog sustava

Ako ste ponosni vlasnik Huawei Ascend G300 pametnog telefona, tada će vas obradovati ova informacija. Došlo je vrijeme da i vi svoj smartphone nadogradite na Android 4 ISC operativni sustav.

Oglas

Korisnici mobitela Huawei Ascend G300 mogu nadograditi svoj uređaj na verziju operativnog sustava Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) i uživati u svim poboljšanim funkcionalnostima i prednostima Huawei mobitela.

Iz Huaweija nam javljaju kako je s postojećeg operativnog sustava Android 2.3 Gingerbread mobitel je moguće nadograditi automatski nakon što se korisnicima pojavi ikona u gornjem lijevom kutu ekrana, a dostupnost nadogradnje mogu provjeriti i ručno u postavkama telefona. Radi se o OTA ažuriranju (over the air).

Huawei Ascend G300 napaja baterija kapaciteta 1500 mAh, a opremljen je gigahercnim procesorom i WVGA ekranom osjetljivim na dodir dijagonale četiri inča, razlučivosti 480 x 800 točaka i s „multitouch“ mogućnošću upravljanja. Ascend G300 može snimati fotografije razlučivosti pet megapiksela uz LED bljeskalicu, a podatke može pohraniti na internih 2,4 gigabajta memorije te dodatnu MicroSD karticu, kapaciteta do 32 gigabajta.

Huawei Ascend G300 je u ekskluzivnoj ponudi mobilnog branda bonbon i to već za 1.300 kuna.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.