HTC Volantis 8.9 inčni tablet je novi Nexus 8, specifikacije

Fotografija članka: HTC Volantis 8.9 inčni tablet je novi Nexus 8, specifikacije

Ovo je vjerojatno jedna od naj-špijunskijih informacija koje su se pojavile na Internetu. Je li novi HTC Volantis tablet zaista novi Googleov Nexus 8?

Oglas

Prethodno je ovaj koncept bio poznat kao , a po novom HTC Volantis. Za sada još nema informacija koje potvrđuju da će upravo ovaj koncept koji je iznenada izronio biti novi Googleov Nexus 8 tablet, no činjenica je i kako su se pojavili i neki novi tehnički podaci.

Ono što je sigurno je kako će novi tablet Google predstaviti na svojoj konferenciji koja je na rasporedu od 25-26. lipnja, za nekoliko dana. Isto tako, zanimljiva je informacija kako u stvari novi tablet nazivaju i Nexus 9 što je i logičnije zbog 8.9 inčnog ekrana. Tanak je navodno samo 0,79 centimetara i težak je 418 grama (Wi-Fi), odnosno LTE inačica ima 427 grama.

Kućište bi trebalo biti aluminijsko i vrlo kvalitetno, moguće i od jednog dijela, odnosno kako kažu – “zero gap construction”. Također će imati i dva zvučnika, oba s prednje strane. Ekran će biti omjera 4:3, u stilu iPada.

HTC Volantis 8.9 inčni tablet je novi Nexus 8, specifikacije

HTC Volantis 8.9 – osnovne tehničke specidikacije:
•    8,9 inčni ekran rezolucije 2048×1440 točaka
•    NVIDIA Logan 64-bit procesor (Tegra K1)
•    2 GB RAM-a
•    16 / 32 GB interne memorije za pohranu podataka
•    8 MP OIS stražnja kamera , 3 MP prednja kamera
•    precizno aluminijsko kućište iz jednog dijela
•    stereo zvučnici s prednje strane

Novi HTC Volantis 8.9 odnosno Nexus 8/9 će se navodno prodavati po 399$ (16 GB), odnosno 499$ (32 GB), a u prodaji se neće pojaviti prije jeseni. Eh, kad bi to sve bilo i istina… a možda i bude tako…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.