HTC Vive stigao u Hrvatsku – za elitni ulazak u virtualnu realnost

Fotografija članka: HTC Vive stigao u Hrvatsku – za elitni ulazak u virtualnu realnost

Od 1. ožujka HTC Vive se prodaje u Hrvatskoj, ali i drugim zemljama u ovom dijelu svijeta – Bugarskoj, Cipru, Estoniji, Grčkoj, Mađarskoj, Rumunjskoj, Slovačkoj i Sloveniji.

Oglas

HTC Vive

O HTC Vive smo u puno navrata, a sigurno se sjećate kako smo uređaj imali prilike još 2015. godine, doživljaj je zaista jedinstven. Ako želite na najbolji mogući način ući u svijet virtualne stvarnosti, ovo je uređaj koji to i omogućuje.

HTC je također najavio dostupnost i cijenu proizvoda Vive Tracker koji stiže krajem ožujka, te Vive Deluxe Audio Strap koji će se u prodaji pojaviti početkom svibnja.

Vive Tracker

Vive će dodatno proširiti svoj vodeći VR ekosustav tako što će razvojnim inženjerima (developerima) omogućiti da predmete iz stvarnog svijeta, odnosno svog okruženja, integriraju u VR svijet i tako omoguće još bolje VR iskustvo. Vive je zaprimio više od 2.300 zahtjeva za prvih 1000 Vive Trackera. Prijave su došle ne samo iz sektora za razvoj računalnih igara, već i područja obrazovanja, zdravstva, sporta… Više od 60% prijava je došlo iz sektora koji nije povezan s razvojem računalnih igara i aplikacija za zabavu i razonodu.

Vive Deluxe Audio Strap

Vive Deluxe Audio Strap kombinira integrirani audio sustav s novim funkcijama i dugotrajno korištenje Vive sustava čini ugodnijim. Deluxe Audio Strap omogućuje bržu prilagodbu korisnicima i lakši i brži ulazak u VR svijet.

Svi novi Vive sitemi isporučivati će se s Deluxe Audio Strap-om, a korisnici će svoj Deluxe Audio Strap dobiti tijekom lipnja kad će biti dostupan za sve kupce.

Cijena i dostupnost

HTC Vive možete kupiti po cijeni od 899€ (plus 21€ za dostavu u Hrvatsku) preko , a trenutno je dostupan u više od 30 europskih zemalja.

Vive Tracker, namijenjen povezivanju stvarnih predmeta zajedno s Vive sistemom, bit će dostupan razvojnim inženjerima, od 27. ožujka. Vive Deluxe Audio Strap bit će dostupan za prednarudžbu od 2. svibnja, a početak isporuke očekuje se tijekom lipnja ove godine. Oba proizvoda imaju preporučenu prodajnu cijenu od 119,99 eura, a također će biti dostupni na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.