HTC U11 dobiva najveće pohvale na DxOMark-u

Fotografija članka: HTC U11 dobiva najveće pohvale na DxOMark-u

Novi HTC-ov flagship ponovno iznenađuje sa najboljim do sad postignutim rezultatom na DxOMarku.

Oglas

DxOMark je udruženje koje testira fotoaparate i kamere u 7 kategorija i u skladu s time dodjeljuje bodove i stvara ljestvice najboljih uređaja. U mobilnom je svijetu do sad predvodnik bio Google Pixel, ali novi HTC U11 skinuo ga je s trona. Zahvaljujući kvaliteti fotografija, niskoj razini šuma i preciznom autofokusu postigao je nevjerojatnih 90 od 100 bodova.

HTC U11 ima senzor 1/2.55″ što je veliki senzor u svijetu mobilnih uređaja i to mu omogućuje jako dobre rezultate pri niskom osvjetljenju. UltraPixel 3 kamera ima 12 MP i dvostruku bljeskalicu. Može snimati video u 4K rezoluciju i “3D audio” te je dostupan slow-motion od 120 fps-a pri 1080p rezoluciji. Zahvaljujući dual-pixel phase-detection autofokusu daje oštre fotografije i za fokusiranje mu treba izrazito malo vremena čak i u noćnim uvjetima.

DxOMark je još pohvalio reprodukciju boja, glatku optičku stabilizaciju i jako dobre rezultate u video zapisima, a za autofokus kažu da je jedan od najpreciznijih koje su ikad testirali. U zaključku stoji da je općenito kamera na U11 najbolja koju su do sada isprobali.

Naše prve dojmove novog U11 možete pogledati , a puni test sa DxOMarka .

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.