HTC U Ocean očekuje se već u travnju s rubovima osjetljivim na dodir

Fotografija članka: HTC U Ocean očekuje se već u travnju s rubovima osjetljivim na dodir

Novi će HTC U, ili kako ga kodno zovu HTC U Ocean, biti sam vrh ponude. No, za razliku od drugih smartfona donosi jednu zanimljivu inovaciju – okvir pametnog telefona će reagirati na vaš dodir.

Oglas

Radi se o posebnom okviru koji ima ugrađene različite senzore, a koji omogućuju aktivaciju nekih zanimljivih usluga. Okvir možete jače stisnuti ili klizati prstom po njemu, a kako saznajemo aktivna će biti i lijeva i desna strana. Ovo je nešto novo i inovativno što do sada nije viđeno na pametnim telefonima, a u HTC-u to zovu “Edge Sense”.

Kada su se u siječnju premijerno pojavili i , o čemu smo , očekuje se kako će tajvanska kompanija izbaciti svoj novi top smartfon, a koji će moći dostojno konkurirati novim modelima koji dolaze iz Samsunga, Sonyja, LG-ja, Huaweija, Xiaomija i drugih. I evo ga, čini se kako je čekanju kraj, novi se HTC U Ocean (ovo nije službeno ime!).

Prema najnovijim informacijama smartfon će imati 5,5 inčnom ekranu QHD rezolucije od 2560 x 1440 točaka, a očekivano će raditi na Qualcommovom Snapdragon 835 procesoru. Kamere bi trebale biti odlične, prednja od 16 MP sa Sonyjevim IMX351 senzorom, te stražnja od 12 MP sa Sony IMX362 senzorom.

Očekuje se kako će imati 4 GB ili 6 GB RAM-a, te 64 GB i/ili 128 GB interne memorije. Naravno, radit će na novom Android 7.1 Nougat operativnom sustavu povrh kojeg će biti kompanijino HTC Sense 9 sučelje.

Zanima vas kako radi Edge Sense okvir osjetljiv na dodir. Evo ga u videu niže.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.